Hopeanuolen pohjalta on syntynyt jo useampi fanimusikaali. Suomessa on viime vuosina nähty ensin Hopeanuoli!musikaalin kaksi versiota ja sen jälkeen Weed - Kaksoissolan Legenda -musikaali. Kummallakin produktiolla on ollut oma tekijätiiminsä. Sama pätee myös GNG SusiMusikaaliin - kavereiden kesken SuMuun.

White_Tiger_5.jpg

Projektinimellä SuMu kulkeva susimusikaali pohjautuu Hopeanuoli-mangan susiosaan. Sudet eivät esiinny Hopeanuoli-animessa tai Weedissä. Projektia työstetään omalla foorumillaan ja sen näyttelijähaku alkaa käsikirjoituksen valmistuttua.

Susimusikaali tulee olemaan ilmeeltään ja toteutukseltaan erilainen kuin kumpikaan aikaisemmista Ginga-musikaaleista. Pääosin käytössä ovat myös Ginga-soundtrackin kappaleet, joita Ginga-musikaaleissa ei ole aikaisemmin kuultu.

Susimusikaali tuo omannäköisensä lisän Ginga-fanien luomaan lavataiteeseen ja nostaa samalla uusia puolia esiin tästä vähälle huomiolle jääneestä mangan osasta. Musikaalin tapahtumat eivät noudattele orjallisesti mangan tarinankerrontaa, vaan se tuo ennen kaikkea uusia ulottuvuuksia susiosan sisältämään tarinaan.

Musikaalin synopsista on hiottu viime kuukaudet ja käsikirjoitusta tehdään parhaillaan. Sen valmistuttua alkaa näyttelijähaku. Tämänhetkisten tietojen mukaan treenit tulevat olemaan pääkaupunkiseudulla.

Susimusikaalin foorumi kannattaa laittaa seurantaan, mikäli osallistuminen musikaaliin kiinnostaa!

Tykkääthän meistä myös Facebookissa!